Løsninger

Der er ganske få skridt fra passive og kedelige flader til aktive områder med individuelle og detaljerede løsninger, der skaber glæde og engagement. Med Surface Branding kan der skabes individuelle og unikke designs på horisontale flader i f.eks. byrum, skolegårde, på idrætsbaner og ved p-pladser. Hos LKF leverer vi Surface Branding af højeste kvalitet og funktionalitet i en verden af uanede muligheder, hvor kun fantasien sætter grænser. Vi tilbyder ligeledes grundig vejledning og rådgivning, således vi rammer den helt rette løsning på det enkelte projekt.   

 

 

 

Læs meget mere om vores ydelser inden for Surface Branding her.  

 

LKF er ligeledes eksperter i trafikmarkering, og har i ca. 60 år udført trafikmarkering af højeste kvalitet i både ind- og udland. Vi leverer smukke veje, fremkommelighed og optimal trafiksikkerhed for vejbestyrelser og alle andre, der færdes i trafikken. Vi udvikler løbende nye typer trafikmarkering, og har fordel af en stor udviklingsafdeling, som samarbejder målrettet med egne fagfolk. Det giver holdbare produkter og markeringer, som er med til at sikre trafiksikkerheden. 

 

 

 

Læs meget mere om vores ydelser inden for Traffic her.  

 

Hos LKF tilbyder vi mange forskellige løsninger, og skræddersyer altid det enkelte projekt ned til mindste detalje og efter kundens ønsker og behov. Vi har også mange års erfaring med demarkering, hvor vi på skånsom vis og med den nyeste teknologi er i stand til at fjerne eksisterende vejmarkeringer.