Besøg LKFs kontor i Ålborg

Besøg LKFs kontor i Ringe

Besøg LKFs kontor i Køge

FIRMAPROFIL - LKF SURFACE BRANDING

Hos LKF Surface Branding arbejder vi hver dag på at hjælpe vore kunder med at opleve deres ideer i kæmpeformat. Hvad enten det er en spirrende ide hastigt tegnet på et stykke papir, eller en milimeter-præcis tegning kan vi hjælpe dig med at få den fra tegnebordet og ud på dine horisontale flader.

Som en del af LKF Vejmarkering A/S har vi mange års erfaring i ryggen og det bliver din fordel, når du beder om en unik løsning. Vi har lavet løsninger af enhver slags og vi fornyer os konstant, for at kunne tilbyde den bedste løsning til ethvert formål. Vi garanterer desuden, at alle produkter er af høj kvalitet og helt unden tungmetaller. 

Hos LKF Surface Branding har vi mange forskellige løsninger til horisontale flader både, inde og ude, og vi vil levere den rigtige løsning til din udfordring.  

Fleksibilitet og viden er to af vores vigtigste ressourcer og vores veluddannede team er altid klar til at hjælpe dig, hvad enten du har en færdig udfordring eller om du blot har en løs ide. Vi har en bred produkt portefølje og skaber desuden dagligt skrædersyede løsning, som vore montører udlægger netop hvor du ønsker det.

Læs mere om vore mange løsninger her.

Din løsning er vores udfordring.