Skævt er sjusk!! Så enkelt kan det siges!

Vejbestyrelser, trafikanter og
alle øvrige interessenter i den danske vejinfrastruktur har krav på komfort, smukke veje, frem-kommelighed og optimal trafik-sikkerhed.

Præcision, erfaring og produkt-udvikling. Fortid, nutid og frem-tid. Millimeterarbejde med entre-prenørmaskiner kræver sit. Det ved vi. Og det har vi stor respekt for.

Så når vi siger, at vi leverer kundeservice, høj funktionalitet, høj kvalitet og præcise vejmark-eringer, har vi 50 års erfaring at have det i. Og de løsninger, der er behov for i fremtiden, har vi konkret viden og ressourcer til at udvikle - optimalt.

I al beskedenhed.

 

 

Oplev dine ideer blive til virkelighed. I det offentlige rum,
i skolegården, på legepladsen, foran virksomhedens indgange, p-pladser eller andre steder, hvor der er brug for noget ud over det sædvanelige - og lidt til. Vi har 50 års erfaring som leverandør af kreative løsninger. 

"Din løsning er vores udfordring"

 

Det forpligter at være Danmarks største entreprenør indenfor vejmarkering. Vi skal til enhver tid være i stand til at levere præcis den ydelse, vi har aftalt med vores kunder - og lidt til. Vi har 50 års erfaring som leverandør af trafiksikkerhed.

"Præcision og perfektion i kilometervis"

LKF • Klippevej 16
9220 Aalborg Ø 
Telefon: +45 9635 2950
CVR-nummer: 18 26 28 94