Besøg LKFs kontor i Ålborg

Besøg LKFs kontor i Ringe

Besøg LKFs kontor i Køge

Firmaprofil

LKF Vejmarkering A/S har siden 1963 produceret og udlagt termoplast og er idag en velkonsolideret og moderne virksomhed i vækst. Vi stræber efter konstant udvikling så vi til enhver tid er specialister indenfor ethvert område der omhandler vejmarkeringer og kreative løsninger.

Vores fokusområder er præcis udførelse, høj produktkvalitet og kundeservice - og vores færdige løsninger taler sit helt eget præcise sprog uanset opgavens størrelse.

Igennem vore to forretningsområder har vi gennem årene udført opgaver der strækker sig fra stilleveje til skolegårde og fra landeveje til landingsbaner. Vores store viden og lange erfaring gør, at vi altid søger den optimale løsning - den løsning der giver vore kunder sikkerhed for holdbarhed og kvalitet.

Vi ser vore medarbejdere som virksomhedens vigtigste ressource og har derfor et veluddannet team med stor erfaring og som har selvtillid nok til at være hamrende professionel i enhver situation.   

Vi har igennem vores ISO 9001 certificering en omfattende kvalitetspolitik, der betyder at vore kunder altid kan regne med, at produkterne lever op til de aftale kvalitetskrav og gældende lovgivning.

Og så er vi landsdækkende med afdelinger på Fyn, i Jylland og på Sjælland.


Vi er altid parate til at få noget ekstra ud af en god dag.
I al beskedenhed.

 

LKF Surface Branding

LKF Surface Branding er et af forretningsområderne hos LKF. Vores speciale at hjælpe dig med at gøre dine fantasier til virkelighed. At hjælpe dig med at opleve dine ideer i kæmpeformat.

Vi ser det som vores opgave at hjælpe til med, at gøre annonyme asfaltflader levende og få skolegårde gjort til arealer hvor man leger og lærer. Og for virksomheder at kunne brande sig helt ude fra parkeringsbladsen.

Læs mere om LKF Surface Brandings profil her  

 

LKF Traffic

LKF Traffic er det andet af LKF's forretningsområder. Hos LKF Traffic sikrer vi med håndværksmæssig stolthed vores bidrag til en mere sikker og tryg afvikling af trafikken på vejene.

Vi ser det som vores fineste opgave at levere præcise vejmarkeringer der er synlige både nu og i fremtiden. Derfor optimerer og udvikler vi konstant, så vi altid leverer den optimale løsning for vore kunder.

Læs mere om LKF Traffics profil her 

LKF • Klippevej 16
9220 Aalborg Ø 
Telefon: +45 9635 2950
CVR-nummer: 18 26 28 94