VI VED VI HAR ET ANSVAR

I LKF er kvalitet og omsorg for vores medarbejdere en naturlig og integreret del af vores organisation, politikker og handlinger, da vi ved at begge dele er  afgørende for vores fortsatte vækst.

Vores nedskrevne kvalitets- og personalepolitikker har fokus på at levere det, som vi lover kunderne. Den er forstået og accepteret af alle medarbejdere, og derfor kan vi fastholde vores ISO9001 certificering, som vi har haft siden 1992.

Vi er desuden opmærksomme på vores ansvar overfor miljøet og arbejder dagligt på at nedsætte disel forbruget i vores lastbiler, som er så vigtig en del af vores virksomhed.

Kompetent og effektivt personale er afgørende, for at kunne levere en kontinuerlig høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Hos LKF gør vi meget for vores ansatte, og for at fastholde den kompetence som i sidste ende kommer vores kunder til gode.

Vi afholder løbende kurser, og har faste procedurer for afspærring i forbindelse med arbejde på vejen, som øger sikkerheden for de ansatte. Vi tilbyder en sundhedsordning til medarbejderne og har en aktiv seniorpolitik, så vi sikrer os mod at smide guld på gaden.

I løbet af året, dyrker vi det gode teamwork ved forskellige arrangementer, og sikrer på den måde det gode humør i det daglige arbejde.  Som en del af vores nedskrevne sundhedspolitik, gennemfører vi i vinterperioden sundhedscheck med personalet. Måske er det den samlede indsats som gør, at vi har et sygefravær på kun 0,68%.

Det er vi lidt stolte af.
I al beskedenhed.

LKF • Klippevej 16
9220 Aalborg Ø 
Telefon: +45 9635 2950
CVR-nummer: 18 26 28 94