LKF biler opstillet i Ringe

Vi skaber værdi for kunder, ved at gøre tingene på den lette måde og spare tid for alle. Deri ligger vores eksistensberettigelse på kort og på lang sigt. Vi kombinerer effektivitet med en omfattende viden om trafiksikkerhed, og er din garant for at vejreglerne overholdes.

At udvikle nye teknologier og produkter er en integreret del af vores DNA. Faktisk kan man sige, at alle nye tiltag på det danske marked siden 1963 er kommet fra vores hånd. Vi har med andre ord været bannerførere for at øge værdien af vejmarkering. Når man på den måde går forrest, risikerer man at blive bidt i haserne, men det gør blot, at vi løber endnu hurtigere.

Vi har i et halvt århundrede været med til at gøde generationer af kompetent personale indenfor vejmarkering, og vi udvikler fortsat vores personale hver dag. Derfor kan du stole på, at når LKF laver en opgave, så er den i orden.

Udover vejmarkering, er vi eksperter i unikke flader til specielle funktioner eller dekoration. Vi kombinerer branchens største viden om materialer med kreativitet, og giver dig sikre flader til alle områder fra skolegårde,
over cykelstier til p-pladser.

Trafiksikre veje og unikke flader.
I al beskedenhed.

LKF • Klippevej 16
9220 Aalborg Ø 
Telefon: +45 9635 2950
CVR-nummer: 18 26 28 94

LKFs værdisætning