Besøg LKFs kontor i Ålborg

Besøg LKFs kontor i Ringe

Besøg LKFs kontor i Køge

FIRMAPROFIL - LKF TRAFFIC

Hos LKF Traffic arbejder vi hver dag hårdt på at levere vejmarkeringer der giver optimal fremkommelighed og trafiksikkerhed. Vi ved at de rette vejmarkeringer kan betyde forskellen mellem liv og død - og det har vi stor respekt for.

Som Danmarks største entreprenør indenfor vejmarkering vil vi til enhver tid være i stand til at levere præcis den ydelse, vi har aftalt med vores kunder. Og lidt til.

Som en del af LKF Vejmarkering A/S har vi mange års erfaring i ryggen og det bliver din fordel når du beder om en løsning af dit projekt. Vi har lavet løsninger af enhver slags og vi fornyer os konstant, for altid at være på forkant med sikker og tryg afvikling af trafikken på vejene.

De tre vigtigste faktorer for LKF Traffic er synlighed, synlighed og synlighed. Vi anvender kun de bedste råvarer og vi vil leve på til de krav der stilles til os.

Præcis udførelse og viden er to af vores vigtigste ressourcer og vores veluddannede team er altid klar til at hjælpe dig. Derfor taler vores færdige løsninger sit helt egent præcise sprog uanset opgavens størrelse.

Præcision og perfektion i kilometervis.