Profil

Præcision og perfektion i kilometervis

Siden 1963 har LKF Vejmarkering (LKF) leveret striber til Danmark, Europa og resten af verden. I 2016 blev LKF en del af Munck Asfalt a/s, og vi er i dag blandt landets førende entreprenører inden for vejmarkering og surface branding.

 

Vi stræber efter konstant udvikling og er specialister inden for vejmarkering og kreative løsninger. Vores fokusområder er præcis udførelse, høj produktkvalitet samt professionel rådgivning. Vi har gennem årene udført opgaver, der tæller bl.a. villaveje, landeveje, motorveje, parkeringsarealer, landingsbaner, skolegårde og industrihaller m.m.

 

Med vores omfattende viden og erfaring søger vi altid den optimale løsning - den løsning, der giver vores kunder sikkerhed for holdbarhed og kvalitet. Du kan læse mere om vores løsninger her. Ligeledes ser vi vores medarbejdere som den vigtigste ressource, og vi har derfor et veluddannet team med stor erfaring og ekspertise.

 

Som den eneste vejmarkeringsentreprenør i landet er LKF certificeret inden for både kvalitet (ISO 9001), miljø (ISO 14001) og arbejdsmiljø (DS/ISO 45001:2018 & Bekendtgørelse nr. 1510 af 14.12.2018). Har du spørgsmål eller vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde, kan du altid kontakte os via mail eller tlf. Du finder vores kontaktinfo her.